Områder

Beskrivelse:

Viborg Midtby

De følgende ejendomme i Viborg midtby er alle beliggende i umiddelbar nærhed til midtbyens faciliteter som indkøb, restauranter, forlystelser og transportforbindelser.

Jernbanegade/Vesterbrogade
Soldaterhjemmet i Viborg
Soldaterhjemmet i Mathiasgade
Soldaterhjemmet i Viborg
Vesterport
Vesterport i Viborg

Her tilbyder vi lejemål i to separate ejendomme forbundet af have- /parkerings- anlæg. Ejendommene tilbyder boliglejemål i størrelser fra 48 til 120 kvm og enkelte erhvervslejemål.

Soldaterhjemmet er, som navnet antyder,
en historisk ejendom. Den rummer i dag moderne boliger af varierende størrelse fra 51 til 165 kvm. 

Denne ejendom er beliggende med adresse på Vesterbrogade nær biblioteket og indeholder 12 boliglejemål, samt 4 erhvervslejemål. Boligernes størrelse varierer fra 51 til 165 kvm. 

Øvrig Viborg

Samtlige ejendomme er etagebyggeri beliggende få minutter fra Viborg centrum og med udsigt til store grønne arealer. Der er gode busforbindelser i umiddelbar nærhed, samt større parkanlæg og et rigeligt antal parkeringspladser og garager. Ganske tæt på disse lejemål findes gode indkøbsmuligheder, restauranter/barer, børnehaver, skoler, sportsfaciliteter m.m

Falkevej
Falkevej i Viborg
Fasanvej
Vibevænget og Lærkevænget i Viborg
Vestbyen
Vestbyen i Viborg

Her tilbyder vi lejligheder i størrelser fra 61 til 112 kvm.

Fasanvej rummer boliger i størrelser fra 65 til 108 kvm.

Der tilbydes lejemål i størrelser fra 59 til 112 kvm. i ejendommene. Vestbyen omfatter: Pebermynteparken, Vester- vangsvej og Vestparken

Skive

 

Jægerparken
Jægerparken i Skive

Jægerparken består af tre ejendomme beliggende få minutter fra Skive centrum. Der findes gode busforbindelser til både by og lokalområdet i ganske umiddelbar nærhed til ejendommen. Desuden findes der et større parkanlæg i tilknytning til ejendommen, samt et rigeligt antal parkeringspladser.

Der er gode indkøbsmuligheder, restauranter/barer, børnehaver, skoler, indendørs badeland, sportsplads m.m. tæt på byggeriet.

Jægerparken rummer boliger i størrelser fra 59 til 112 kvm.

 

Århus

 
Langenæs
Langenæs i Århus

Vores ejendom i Haderslevgade på Langenæs i Aarhus tilbyder mindre boliger primært til unge mennesker og enlige. Lejlighederne består af enten et eller to værelser.

Langenæs er et attraktivt boligområde ganske tæt på Aarhus midtby og uddannelsesinstitutioner som eks. Aarhus Universitet. Der er gode busforbindelser tæt på ejendommen, samt flere indkøbsmuligheder i området.

Det rekreative område omkring  Brabrandsøen er desuden inden for ganske kort rækkevidde.